Vinner av første Smartbetaler-quiz er kåret

Vi har over en lengre periode hatt en quiz her på Smartbetaler. Her fikk du testet dine kunnskaper om betaling og andre relevante bankting, og hvis du svarte riktig kunne du vinne en iPhone 7. Første runde med Smartbetaler-quizen er nå avsluttet og vinner er kåret.

Den dyktige og heldige vinner er:

Kasper fra Jevnaker!

Kasper svarte flere ganger riktig på alle spørsmålene, og økte dermed vinnersjansene sine. Kasper fikk høre om Smartbetaler gjennom Hønefoss Sparebank hvor han hadde arbeidsuke, og kunne på forhånd litt om økonomi og inkasso. Smartbetaler har bidratt til at han nå kan enda litt til, har mer oversikt og vet hva han bør gjøre for å unngå inkasso.

Greit å ha penger til det man kjøper og derfor ikke komme i situasjonen rundt en inkasso.

Vi gratulerer så mye til Kasper med en velfortjent seier! En iPhone 7 er på vei hjem til deg.

Smartbetaler Quiz premie iPhone

Tusen takk til alle som deltok. Ny runde med quiz er nå i gang. Husk at du må ha alle riktige for å være med i trekning. Lykke til!

Vil klassen din ha besøk?

Smartbetaler er et konsept igangsatt av Kredinor –  ett av landets største inkassoselskaper. Vi har mye kunnskap når det kommer til inkasso og godt betalingvett, og kommer gjerne til din klasse og underviser dere en time. Tips gjerne lærerne dine om dette om du synes dette kunne passet for din klasse.

For å få vite mer, ta kontakt med: teamet@smartbetaler.no