Heier på Kattateatret 2022

Smartbetaler fra Kredinor – om personlig økonomi

Kredinor ønsker å bidra til mer læring om personlig økonomi for unge, og støtter blant annet Kattateatret for å gjøre læringskonseptet bedre kjent. Kattateatret ved Oslo Katedralskole er en stor teateroppsetning, som har premiere 28. februar 2022, med stykket Rett i lomma, av Michael Cooney. Mer enn 80 elever ved skolen er med på og utenfor scenen, i denne produksjonen. .

Oppsetningen har samtlige funksjoner som et profesjonelt teater, med tilhørende utgifter – og inntekter. Vi i Kredinor er imponerte over innsatsen skoleungdommene legger ned utenom skoletid, og ønsker å støtte Kattateatret gjennom å profilere vårt læringskonsept innenfor personlig økonomi, Smartbetaler.

Kattateatret har samtlige funksjoner som et profesjonelt teater, deriblant noen som må holde orden på budsjett slik at det er balanse mellom utgifter – og inntekter.

Mer enn 80 elever er med i produksjonen av teateroppsetningen. Mange av disse tar på seg mye ansvar og løser alle oppgaver som skal til for å realisere oppsetningen, med alt fra økonomi, kostymer, sminke og scenerigg, til skuespillere, regissør, regiassistenter og de som jobber med salg og markedsføring. Dette gjør elevene ved siden av skole, lekser, innleveringer og prøver. Kun regissøren Margarita Holm er profesjonell og engasjert utenfra.

Kattateatret ved Oslo Katedralskole skiller seg fra de tradisjonelle skolerevyene ved at det er en teateroppsetning som settes opp. I 2022 spilles den elleville farsen Rett i Lomma av Michael Cooney.

Vi i Kredinor er imponerte over elevene som bidrar til en profesjonell teateroppsetning ved siden av skole, lekser, innleveringer og prøver.

Mer om Kattateatret som spilles 28.2-6.3 2022 i Aulaen ved Oslo Katedralskole:

Facebook

Kattateatret

Billetter til forestillingene