Læringstimen på Kristelig Gymnasium

Onsdag 11. oktober var Smartbetaler teamet på besøk hos KG, Kristelig Gymnasium, for å holde undervisningskonseptet “Læringstimen”.

Advokat i Kredinor holder Læringstimen for ungdom på KG

Denne gangen var det en gjeng engasjerte og nysgjerrige elever fra ulike trinn som frivillig kom å hørte på oss i midttimen. Dette var første gang KG hadde besøk fra eksterne til å holde opplegg i midttimen – som er et valgfritt tilbud for elevene. Tilbakemeldinger fra lærer på skolen var at elevene var godt fornøyd med valget sitt.

Vi håper besøket gav elevene mer forståelse om hva inkasso egentlig er, bruk av kreditt og hvordan de kan holde oversikt og kontroll over sin privatøkonomi. Vi takker for oss, og håper på flere besøk hos Kristelig Gymnasium.

Vil klassen din ha besøk? 

Smartbetaler-teamet er klare for flere besøk hos videregående skoler i Oslo området. Smartbetaler er et ungdomsprosjekt, igangsatt av Kredinor – ett av landets største inkassoselskaper. Vi har mye kunnskap når det kommer til inkasso og godt betalingsvett, og kommer gjerne til din klasse og underviser dere om inkasso, kreditt og privatøkonomi. Les mer om konseptet og undervisningstilbudet her, eller send oss en mail teamet@smartbetaler.no.